# GRADE ONE - SCHEDULE TIME DISTRIBUTION FOR EACH LANGUAGE GROUP

r. 🍖		7	<del></del>		,	
	WEEK	TOTAL TIME	MINUTES IN VERNACULAR		SECOND LANGUAGE	S L TIME DISTRIBUTION
	1-4	210	190	0	20	Enrichment (greatings, songs: games)
The second	5	330	185	110*	35	15 Enrichment 20 Systematic Oral Drill
	6	330	170	110	50	15 Enrichment 35 Systematic Oral Drill
	7	330	160	110	60 /52	15 Enrichment 35 Systematic
	8	330	160	110	59	15 Enrichment 35 Systematic Oral Drill
5	9	330	145	110	28	10 Arithmetic 15 Enrichment 40 Systematic 10 Arithmetic
	10	330	130	110	90 >90	10 S.SSc-ff 15 Enrichment 40 Systematic Oral Drill 10 Arithmetic
	11	330	115	110	185	25 S.SSeH. 15 Enrichment 50 Systematic Oral Drill 10 Arithmetic
	12	330	115	110	کھر	30 S.SScH. 15 Enrichment 50 Systematic Oral Drill 10 Arithmetic
13	3-24	330	110	110	110	10 Enrichment 60 Systematic Oral Drill 10 Arithmetic
25	-36	390	110	110	170	30 S.SScH.  10 Enrichment 60 Systematic Oral Drill 60 Reading 10 Arithmetic 30 S.SScH.

<sup>\*1. 15</sup> minutes opening exercises and music; 15 minutes supervised play; 30 minutes lunch; 30 minutes physical education; 20 minutes art.

#### GRADE ONE

#### Hooks 1-4

Spanish Section English Section with Spanish teacher 8:30 with English teacher Mrs. Sierra Mrs. Menéndez 190 minutes Mrs. Cook to Mrs. Borden 190 minutes regular Dade County 11:40 regular Dade County program, but program in English Spanish Spanish teacher moves to English teacher moves to English teacher's room Spanish teacher's room Spanish Section English Section with English teacher 11:40 with Spanish teacher Mrs. Cook Mrs. Sierra Mrs. Borden to Mrs. Menéndez 20 minutes of 20 minutes of English greetings, 12:00 Spanish greetings, songs, games songs, games

<b>∦eek</b>	5

Spanish Section with Spanish teacher 295 minutes of regular program

8:30 to 1:25

English Section with English teacher 295 minutes of regular program

Spanish Section
with English teacher
15 minutes enrichment
20 minutes systematic
oral drill

1:25 to 2:00

English Section
with Spanish teacher
15 minutes enrichment
20 minutes systematic
oral drill

#### Week 6

Spanish Section with Spanish teacher 280 minutes of regular program

8:30 to 1:10

English Section with English teacher 280 minutes of regular program

Spanish Section
with English teacher
15 minutes enrichment
35 mminutes systematic
oral drill

1:10 to 2:00 English Section with Spanish teacher 15 minutes enrichment 35 minutes systematic oral drill

#### Week 7-8

Spanish Section with Spanish teacher 270 minutes of regular program

8:30 to 1:00

English Section with English teacher 270 minutes of regular program

Spanish Section
with English teacher
15 minutes enrichment
35 minutes systematic
oral drill
10 minutes arithmetic

1:00 to 2:00 English Section
with Spanish teacher
15 minutes enrichment
35 minutes systematic
oral drill
10 minutes arithmetic

### GRADE ONE

## Week 9

Spenish Section		
with Spanish teacher 255 minutes of regular program	8:30 to 1245	English Section With English teacher 255 minutes of regular program
Spanish Section with English teacher 15 minutes enrichment 40 minutes systematic oral drill 10 minutes arithmetic 10 minutes S.SScH.	12:45 to 2:00	English Section with Spanish teacher 15 minutes enrichment 40 minutes systematic oral drill 10 minutes arithmetic 10 minutes S.SScH.
•	Week 10	
Spanish Section with Spanish teacher 240 minutes of regular program  Spanish Section with English teacher 15 minutes enrichment 40 minutes systematic oral drill 10 minutes arithmetic 25 minutes S.SScH.	8:30 to 12:30 12:30 to 2:00	English Section with English teacher 240 minutes of regular program  English Section with Spanish teacher 15 minutes enrichment 40 minutes systematic oral drill 10 minutes arithmetic 25 minutes S.SScII.
	Weeks 11-12	
Spanish Section with Spanish teacher 225 minutes of regular program	8:30 to 12:15	English Section with English teacher 225 minutes of regular program
Spanish Section with English teacher 15 minutes enrichment 50 minutes systematic oral drill 10 minutes arithmetic 30 minutes S.SScII.	12:15 to 2:00	English Section with Spanish teacher 15 minutes enrichment 50 minutes systematic oral drill 10 minutes arithmetic 30 minutes S.SScII.